M/S Anttolan kyydissä näet ja koet Saimaan parhaat puolet

Sano vain minne ja koska haluat lähteä – lähtö järjestyy lyhyelläkin varoitusajalla

Sano minne ja koska haluat lähteä Saimaalle – se järjestyy pienelläkin varoitusajalla.

M/S Anttola on Utsjoella valmistunut pohjoislapin joilla usein nähty venemalli, Saimaalaisena versiona se on saanut järvialueelle tarkoitetut korkeammat laidat ja pituutta sillä on peräti 10,5 metriä. Veneen kantavuus on yli 2.500 kg. Alusta kuljettaa sutjakkaasti Yamahan 50 hv perämoottori.

Pääsääntöisesti Anttolan satamasta operoiva vuokraveneeksi katsastettu m/s Anttola voi kuljettaa 12 matkustajaa kerralla. Matka voi alkaa myös muualta mutta se vaatii ennakkovalmisteluaikaa. Matkalle voidaan varustauta erilaisin eväin, niin juomien kuin ruokienkin suhteen.

Retket M/S Anttolan kyydissä

Miltä tuntuisi ajatus noin parin tunnin retkestä Neitvuorelle? Eväät mukaan ja helppo patikointi ylös vuorelle josta on upeat näkymät Saimaalle.

Taikka päiväreissu Rokan saaren upeille hiekkarannoille piknikille,auringon ottoon ja uimaan. Saimaalla on lukuisia muitakin paikkoja joten kerro toiveesi niin räätälöimme sinulle ja seurueellesi elämyspaketin.

M/S Anttola kuljettaa vaikka kauppareissun 

Matkasi voi olla myös kauppareissu mökiltä Anttolaan tai vaikka vieraitten tuominen mökillesi.

Hinnoittelu

Matkan hinnoitteluun vaikuttaa kolme päätekijää; henkilömäärä, kuljettava matka ja siihen käytettävä aika. Siksi laskemme aina hinnan etukäteen edellä todettujen kriteerien selvittyä. Ohjeellisena hinnoittelusääntönä on että ensimmäinen ajotunti maksaa 150 € ja vastaavasti  odotustunti 60 € (esim. silloin kuin käyntikohde vaatii perillä oloaikaa).

M/S Anttola on avovene ja matkustajien tulee pukeutua matkalle sään mukaisesti. Pelastusliivit ovat aluksella ja niitä on eri kokoja niin lapsille kuin aikuisille.

Varaukset ja lisätiedot:
jarmo.vuorinen@restafiesta.fi
+358 40 767 2048